TEST DRIVE

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Αποστολή
Συνδεσιμότητα

smart

 

Πολυτάλαντο στο δρόμο.

Οι καινοτόμες ιδέες για το infotainment, την πλοήγηση και τη συνδεσιμότητα εξασφαλίζουν ξεκούραστη οδήγηση στην κυκλοφορία της πόλης. Το σύστημα smart media συνδυάζει μία εύχρηστη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών με την ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης, ενώ το σύστημα ήχου smart σε συνδυασμό με την εφαρμογή smart cross connect μετατρέπεται σε κέντρου ελέγχου πολυμέσων.

 

 

 Κι όχι μόνο: ανακαλύψτε τις πολυάριθμες ιδέες που κάνουν την οδήγηση ακόμη πιο ευχάριστη.


 


 

Σύστημα smart media.


1406634071013.jpg 1406634071398.jpg 1406634071234.jpg 1406634071533.jpg

 

 

Σύστημα ήχου smart.

Τέλειος ήχος, τέλεια δικτύωση.

Δεν προσφέρει μόνο τις συνηθισμένες λειτουργίες ραδιοφώνου και πλοήγησης: το σύστημα ήχου smart μετατρέπεται σε κέντρου ελέγχου πολυμέσων με την προαιρετικά διαθέσιμη βάση για smartphone και την εφαρμογή smart cross connect. Η εύχρηστη εφαρμογή με λειτουργία πλοήγησης, σας βρίσκει μεταξύ άλλων και θέσεις στάθμευσης και σας επιτρέπει να χειρίζεστε άνετα τις λειτουργίες ραδιοφώνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι λειτουργίες συνοπτικά:

Το σύστημα ήχου διαθέτει επίσης υποδοχή σύνδεσης USB και AUX για εξωτερικές πηγές ήχου, όπως στικ USB ή MP3 Player. Ακολουθώντας την τάση της εποχής, η λειτουργία audio streaming σας επιτρέπει να αναπαράγεται μουσικά κομμάτια αποθηκευμένα σε smartphone μέσω σύνδεσης Bluetooth.

 
 

Βάση για smartphone.

Η προαιρετική βάση συνδέει το smartphone σας με το σύστημα ήχου. Για σωστή εφαρμογή, η βάση ρυθμίζεται μηχανικά: συμβατά είναι τα smartphone με οθόνη μεγέθους από 3,5'' έως 5''. Μέσω της ενσωματωμένης υποδοχής σύνδεσης USB, μπορείτε επίσης να φορτίζεται άνετα το smartphone σας.

To Bluetooth® connectivity


  

Ψηφιακό ραδιόφωνο.

 

Συντονισμένο στο δυνατότερο σήμα.

Το ψηφιακό ραδιόφωνο προσφέρει άριστη ποιότητα λήψης και πολύτιμες πρόσθετες πληροφορίες, όπως σχετικά με την κυκλοφορία και το ραδιοφωνικό πρόγραμμα. Επειδή οι πομποί ψηφιακής μετάδοσης δεν προσφέρουν ακόμη πλήρη κάλυψη παντού, το ψηφιακό ραδιόφωνο εναλλάσσει αυτόματα μεταξύ ψηφιακής και αναλογικής λήψης ανάλογα με την ισχύ του σήματος. Φυσικά, μπορείτε να κι εσείς να εναλλάσσετε μηχανικά μεταξύ ψηφιακού και αναλογικού τρόπου λειτουργίας.

Οι σημαντικότερες λειτουργίες συνοπτικά:

 • Υποστηρίζει σήματα ήχου DAB, DAB+ και DMB audio
 • Λήψη και προβολή των ονομάτων όλων των διαθέσιμων ραδιοφωνικών σταθμών (διπλός δέκτης DAB)
 • Λήψη και προβολή των δεδομένων EPG (Electronic Program Guide), όπως ώρα έναρξης και λήξης των εκπομπών
 • Ακολούθηση προγράμματος (Service Following) μεταξύ πομπών DAB και FM με όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση (Seamless Linking)
 • Προβολή πληροφοριών καλλιτέχνης/τίτλου του τρέχοντος σταθμού
 • Προβολή κειμένων (Dynamic Label) του τρέχοντος σταθμού
 • Μνήμη DAB για 12 σταθμούς
 

 

  

Ηχοσύστημα JBL.

Προσφέρει κρυστάλλινο ήχο.

το ηχοσύστημα JBL συμπληρώνει το σύστημα media ή το σύστημα ήχου προσθέτοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου: 8 οκτώ ηχεία υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου ενός bassbox στο χώρο αποσκευών και ενός ενισχυτή συνολικής ισχύος 240 Watt, εξασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο στο smart fortwo.

Το ηχοσύστημα JBL στο smart forfour διαθέτει 2 επιπλέον ηχεία υψηλών συχνοτήτων και 2 ακόμη ηχεία χαμηλών-μεσαίων συχνοτήτων στις πίσω πόρτες προσφέροντας συνολική ισχύ 320 Watt.

  

Ηχοσύστημα JBL στο smart fortwo.

  

Ηχοσύστημα JBL στο smart forfour.


  

 

Προεγκατάσταση ραδιοφώνου.


Προετοιμασμένο για όλα.

Μπορείτε να αποφασίσετε αργότερα: η προεγκατάσταση ραδιοφώνου περιλαμβάνει την καλωδίωση για μετέπειτα τοποθέτηση συστήματος ήχου. Επίσης περιλαμβάνει μία κεραία, μία υποδοχή 1 DIN καθώς και δύο ηχεία ενσωματωμένα στις μπροστινές πόρτες – χωρίς μικρόφωνο για σύστημα ανοικτής ακρόασης.

Φροντίζει να έχετε άριστη "εποπτεία": με τη χαρακτηριστική υπερυψωμένη θέση καθίσματος του smart, εντοπίζετε γρήγορα τις ελεύθερες θέσεις στάθμευσης, ενώ η επιβίβαση κι αποβίβαση γίνονται ευκολότερα.

Με το πακέτο άνεσης μπορείτε προσαρμόσετε ακόμη καλύτερα το κάθισμά σας στις απαιτήσεις σας. Το κάθισμα οδηγού και η κολώνα τιμονιού ρυθμίζονται ως προς το ύψος και μπορούν να προσαρμόζονται εξατομικευμένα στο σωματότυπό σας.

  

 


  

Συνδεσιμότητα.


 

Η καλύτερη δικτύωση.

Μιλήστε ελεύθερα στη διάρκεια της διαδρομής μέσω της λειτουργίας ανοικτής ακρόασης και βιώστε ιδιαίτερη άνεση χειρισμού: με την τεχνολογία Bluetooth®Connectivity.

 


smart cross connect App.

  

  

Συνδεσιμότητα.

 

Η κατάλληλη απάντηση για τα πάντα.

Κινηθείτε στην πόλη ανέμελα: η δωρεάν εφαρμογή smart cross connect διατίθεται για τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android – και σας προσφέρει πολυδιάστατο infotainment. Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής smart cross connect: σε συνδυασμό με την προσαρμοζόμενη βάση για smartphone, η οποία τοποθετείται κεντρικά στο σύστημα ήχου, μπορείτε να συνδέετε και να χειρίζεστε το smartphone σας μέσω Bluetooth με το σύστημα ήχου σας.

 

 

Οι λειτουργίες της εφαρμογής smart cross connect App συνοπτικά:

 • Χειρισμός των βασικών λειτουργιών ραδιοφώνου στο σύστημα ήχου
 • Μουσική: audio streaming της προσωπικής μουσικής σας ή μεγάλη ποικιλία διεθνών διαδικτυακών σταθμών
 • Πλοήγηση με αναζήτηση POI
 • Τηλεφωνία: πρόσβαση στις επαφές σας
 • Εύρεση θέσης στάθμευσης και ειδικών θέσεων στάθμευσης για smart
 • Προβολή του κοντινότερου add-on partner
 • Car Info: προβολή των σημαντικότερων πληροφοριών αυτοκινήτου, όπως ταχύτητα, κατανάλωση καυσίμου, G-Force
 • Car Finder: αποθήκευση της θέσης στάθμευσης καθώς και προβολή του υπολειπόμενου χρόνου στάθμευσης
 • Trip Monitor: καταγραφή των τελευταίων διαδρομών συμπ. Car Score

Ανακαλύψτε κι άλλες πρακτικές εφαρμογές της smart στο App Center!Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής smart
POWERED BY AST
Privacy Policy
Θεσσαλονίκη, Σίνδος 8ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/κης-Αθήνας - 2310798913
Πυλαία 8ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/κης-Μουδανιών - 2310477020