TEST DRIVE

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Αποστολή
Ανακαλύψτε την οδηγική απόλαυση

smart fortwo

Περισσότερη διασκέδαση στην οδήγηση, τη στάθμευση και τους ελιγμούς.

Πίσω κινητήρας και σύστημα κίνησης πίσω τροχών: σας θυμίζουν μάλλον αγωνιστικό όχημα παρά αυτοκίνητο πόλης; Σωστά. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που θα βρείτε μόνο στο smart fortwo σε αυτή την κατηγορία.

 

Εξωτερικά, το smart fortwo proxy έχει ένα ιδιαίτερα δυναμικό παρουσιαστικό χάρη στο πακέτο Sport και τις μαύρες βαμμένες και στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 16" (40,6 cm) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων.

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,2 - 4,1 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτές) 97 -93 g/km[1]   

Ευκινησία.

Μικρό και γι'αυτό ασυναγώνιστο στους ελιγμούς. Χάρη στο μόλις 2,69 m μήκος τους, με το smart fortwo βρίσκεται θέση στάθμευσης χωρίς πρόβλημα. Και τώρα γίνεται ακόμη ευκολότερο: χάρη στην υψηλή θέση καθίσματος και την καλή περιμετρική ορατότητα, εντοπίζετε αμέσως κάθε ελεύθερη θέση στάθμευσης.

 

 

Όσο μικρότερο τόσο καλύτερο.

Με μήκος μόλις 2,69 m, το smart fortwo χωράει σε κάθε θέση στάθμευσης – κι ελίσσεται στην καθημερινότητα της πόλης χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κύκλος στροφής.

Ασυναγώνιστο στο θέμα κύκλου στροφής: το smart fortwo. Χάρη στο μήκος των μόλις 2,69 m και το νέο σύστημα άμεσης διεύθυνσης με μεταβλητή μετάδοση, ο κύκλος στροφής ανέρχεται στην τιμή ρεκόρ των 6,95 m από τροχό σε τροχό – ουσιαστικά μπορείτε να περιστρέφεστε επιτόπου.

Χωράει σε κάθε θέση.

Δεν αφήνει κανένα "κενό" ανεκμετάλλευτο: το smart fortwo. Με βελτιωμένη θέση καθίσματος, μικρό μήκος και καλή περιμετρική ορατότητα, η στάθμευση γίνεται παιχνιδάκι.


  

Άριστο κράτημα στο δρόμο.

Ατρόμητο στην κίνηση της πόλης: χάρη στο μακρύ μεταξόνιο, την τοποθέτηση των τροχών στα εξωτερικά άκρα και τα δέκα εκατοστά μεγαλύτερο φάρδος, το smart fortwo παραμένει compact. Και συμπεριφέρεται άψογα στο δρόμο.

 

 

Μακρύτερο μεταξόνιο.

Εξαιρετικά κοντοί πρόβολοι: οι τροχοί είναι τοποθετημένοι στα εξωτερικά άκρα του αυτοκινήτου – ένα χαρακτηριστικό σχεδίασης που σπάνια υλοποιείται τόσο επιδέξια. Το αποτέλεσμα δεν είναι απλώς όμορφο. Σε συνδυασμό με τον πίσω κινητήρα δίνει τη δυνατότητα για βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου και, συνεπώς, μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας.

 

 

Φαρδύ μετατρόχιο.

Εμβληματική παρουσία στην πόλη: το νέο smart fortwo είναι δέκα εκατοστά φαρδύτερο από τον προκάτοχό του, γεγονός που επιδρά θετικά στην αίσθηση ευρυχωρίας, αλλά και στην παρουσία του στο δρόμο.

 

 

 

Ανάρτηση.

Οι ανωμαλίες του οδοστρώματος περνούν απαρατήρητες: με ελατήρια ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των δρόμων της πόλης, φτάνετε πάντα στον προορισμό σας σίγουρα και ξεκούραστα.


Ευελιξία.

  

Σύστημα πίσω κίνησης.

Κινητήρας και κιβώτιο ταχυτήτων πίσω: την εμβληματική του εμφάνιση την οφείλει το smart fortwo και στον εντελώς ιδιαίτερο σχεδιασμό κατασκευής του. Οδηγική απόλαυση ακόμη και στις μικρές διαδρομές της πόλης προσφέρουν ο αποδοτικός 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας ισχύος 52 kW καθώς και το μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Και για τις σύντομες στάσεις, υπάρχει η λειτουργία start-stop στο βασικό εξοπλισμό.

Σύστημα άμεσης διεύθυνσης.

Αισθητά ευκολότερα: το σύστημα άμεσης διεύθυνσης απλουστεύει σημαντικά τους ελιγμούς και τη στάθμευση. Το σύστημα άμεσης διεύθυνσης συνδυάζει την άνεση της μεταβλητής υποβοήθησης ανάλογα με την ταχύτητα με τη μεταβλητή μετάδοση ανάλογα με τη γωνία του τιμονιού. Έτσι, δεν παίρνετε απλώς πιο ευέλικτα κάθε στροφή, αλλά καταβάλλετε και πολύ λιγότερη προσπάθεια με πολύ λιγότερες κινήσεις κατά τη στάθμευση. Επίσης, διατηρείτε ακόμη ευκολότερα την ευθεία πορεία σας.

 Τα πάντα για τον κινητήρα


Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής smart
POWERED BY AST
Privacy Policy
Θεσσαλονίκη, Σίνδος 8ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/κης-Αθήνας - 2310798913
Πυλαία 8ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/κης-Μουδανιών - 2310477020