TEST DRIVE

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Αποστολή
Ανακαλύψτε την οδική απόλαυση

smart forfour

Ευκίνητο και ευέλικτο.

Απολαυστικές μετακινήσεις στην πόλη. Αυτός ήταν εξαρχής ο λόγος δημιουργίας του smart. Έτσι, λοιπόν, το smart forfour αναπτύχθηκε με συνέπεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρειά του, για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της κίνησης στην πόλη. Γνωρίστε το.

 

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,2 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτές) 98 g/k
m[1] 



  

Ευκινησία.

Πιο ευέλικτα στην πόλη: όπου κι αν θέλετε να πάτε, με το smart forfour θα φτάνετε πάντα γρήγορα. Και μέχρι να φτάσετε, σας προσφέρει μεγάλη οδηγική απόλαυση. Τόση, που μπορεί να μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε μερικές παρακάμψεις.

 

Κύκλος στροφής.

Αφενός το μέγεθος του και αφετέρου το σύστημα άμεσης διεύθυνσης: συνδυαστικά, εξασφαλίζουν στο smart forfour το μικρότερο κύκλο στροφής της κατηγορίας τους, μόλις 8,65 m. Αν λοιπόν στρίψετε προς λάθος κατεύθυνση, απλώς στρίψτε ξανά.

 

Στάθμευση: κανένα θέμα.


Η στάθμευση στις μεγαλουπόλεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Το καλό είναι, ότι εσείς με το νέο smart forfour μπορείτε να εκμεταλλεύεστε άριστα οποιοδήποτε κενό χώρο. Ένα τετραθέσιο που, χάρη στον πίσω κινητήρα και μήκος μόλις 3,49 m, είναι τόσο απίστευτα compact, ώστε χωράει σε θέσεις στάθμευσης που άλλα τετραθέσια απλώς τις προσπερνούν.

 


Ευελιξία.

 

 

Σύστημα πίσω κίνησης.

Χάρη στον τοποθετημένο πίσω κινητήρα και το σύστημα πίσω κίνησης, το smart forfour είναι μοναδικά compact. Το νέας ανάπτυξης μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει άφθονη οδηγική απόλαυση . Και τον ισχυρό και, ταυτόχρονα, χαμηλής κατανάλωσης κινητήρα του, μπορείτε να προσπερνάτε τα περισσότερα πρατήρια καυσίμων.

 

Σύστημα άμεσης διεύθυνσης.

Αισθητά ευκολότερα: το σύστημα άμεσης διεύθυνσης απλουστεύει σημαντικά τους ελιγμούς και τη στάθμευση. Το σύστημα άμεσης διεύθυνσης συνδυάζει την άνεση της μεταβλητής υποβοήθησης ανάλογα με την ταχύτητα με τη μεταβλητή μετάδοση ανάλογα με τη γωνία του τιμονιού. Έτσι, δεν παίρνετε απλώς πιο ευέλικτα κάθε στροφή, αλλά καταβάλλετε και πολύ λιγότερη προσπάθεια με πολύ λιγότερες κινήσεις κατά τη στάθμευση. Επίσης, διατηρείτε ακόμη ευκολότερα την ευθεία πορεία σας όταν οδηγείτε με μεγάλες ταχύτητες.



Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής smart
POWERED BY AST
Privacy Policy
Θεσσαλονίκη, Σίνδος 8ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/κης-Αθήνας - 2310798913
Πυλαία 8ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/κης-Μουδανιών - 2310477020