TEST DRIVE

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Αποστολή
Ανακαλύψτε την λειτουργικότητα

smart forfour

 

Νέες ιδέες για την κατηγορία του.

Πολυάριθμες ευφυείς λύσεις φροντίζουν, ώστε το smart forfour να είναι το τέλειο αυτοκίνητο για όλα όσα έχετε προγραμματίσει για εσάς προσωπικά και για την παρέα σας. Αφήστε τα πράγματα όπως έρθουν στη μεγαλούπολη, κι απλώς φροντίστε να έχετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε για να τα αντιμετωπίσετε. Και χάρη στις πόρτες με γωνία ανοίγματος που φτάνει τις 85°, η επιβίβαση και η αποβίβαση, καθώς και η φόρτωση και η εκφόρτωση, γίνονται εξαιρετικά εύκολα.

 

 

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,2 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτές) 98 g/km
[1] 



 

Χώρος αποσκευών.


Πολυμορφικό. Άνετο.

Τα πίσω καθίσματα του smart forfour προσφέρουν μεγάλη πολυμορφικότητα στον εσωτερικό χώρο και περισσότερη ευελιξία σε εσάς. Οι πλάτες του ενιαίου πίσω καθίσματος μπορούν προαιρετικά να αναδιπλώνονται ξεχωριστά, ώστε με έναν επιβάτη πίσω να απομένει χώρος για ογκώδη αντικείμενα. Οι πλάτες διπλώνονται επάνω στο έδρανο του καθίσματος, έτσι ώστε να δημιουργείται μία σχεδόν επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης.

 
 

Χωρητικότητα φορτίου.

Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών με αναδιπλωμένο το πίσω ενιαίο κάθισμα φτάνει τον εντυπωσιακό όγκο των 975 λίτρων. Και χάρη στην αναδιπλούμενη πλάτη του καθίσματος συνοδηγού, μπορείτε μάλιστα να μεταφέρετε αντικείμενα μήκους έως και 2,20 μέτρων. Ακόμη κι όταν κινείστε με τέσσερα άτομα, ο χώρος αποσκευών χωράει έως 215 λίτρα, εάν τα πίσω καθίσματα βρίσκονται στη θέση φόρτωσης. Αρκετός χώρος για όλα όσα μπορεί να χρειάζεστε για μια ολιγοήμερη εκδρομή.

   
   

Πίσω ενιαίο κάθισμα.


Τα διαιρούμενα πίσω καθίσματα σε αναλογία 50:50 κάνουν τη φόρτωση πιο ευέλικτη και αυξάνουν τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών όταν βρίσκονται στην κατά 12° πιο όρθια θέση φόρτωσης. Σε αυτή τη θέση, μπορείτε ταυτόχρονα να χρησιμοποιείται το κάθισμα ή να τοποθετείτε βρεφικό κάθισμα.

Κάθισμα συνοδηγού.


Το υποβραχιόνιο του συνοδηγού είναι πλήρως αναδιπλούμενο προσφέροντας έτσι χώρο για ογκώδη αντικείμενα.


 


 

Αποθηκευτική θήκη.

Χώρος για μικροπράγματα.

Το συρτάρι στην κεντρική κονσόλα είναι μια έξυπνη ιδέα: προσφέρει χώρο εκεί που δεν υπήρχε. Διάφορα μικροπράγματα βρίσκουν μια ασφαλή θέση προστατευμένα από τα περίεργα βλέμματα. Χάρη στην ενσωματωμένη ποτηροθήκη, μπορείτε να μεταφέρετε ζεστά ή κρύα ποτά με σιγουριά. Οι θήκες στις πίσω πόρτες προσφέρουν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο για μικροαντικείμενα. Εδώ μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε το φωσφορίζουν γιλέκο, το φαρμακείο ή το προειδοποιητικό τρίγωνο. Και οι αποθηκευτικές θήκες στις μπροστινές πόρτες χωράνε μέχρι και φιάλες ενός λίτρου. Χαρακτηριστική λεπτομέρεια: η πτυσσόμενη θήκη γυαλιών αντί χειρολαβής πάνω από την πόρτα του οδηγού είναι μια χρήσιμη αποθηκευτική λύση και άμεσα προσβάσιμη.


  

 

Υπερυψωμένη θέση καθίσματος.

Διατηρήστε την "εποπτεία".

Φροντίζει να έχετε άριστη "εποπτεία": με τη χαρακτηριστική υπερυψωμένη θέση καθίσματος του smart, εντοπίζετε γρήγορα τις ελεύθερες θέσεις στάθμευσης, ενώ η επιβίβαση κι αποβίβαση γίνονται ευκολότερα.

Με το πακέτο άνεσης μπορείτε προσαρμόσετε ακόμη καλύτερα το κάθισμά σας στις απαιτήσεις σας. Το κάθισμα οδηγού και η κολόνα τιμονιού ρυθμίζονται ως προς το ύψος και μπορούν να προσαρμόζονται εξατομικευμένα στο σωματότυπό σας.

  

 


  

Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

  • Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό.
    Το άνοιγμα και το κλείσιμο γίνονται ακόμη ευκολότερα: κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, οπτική ένδειξη κλειδώματος και ενσωματωμένο immobilizer.
  • Ηλεκτρικά παράθυρα με χειρισμό άνεσης και προστασία κατά του μαγκώματος
    Φροντίζουν για άφθονο φρέσκο αέρα στο εσωτερικό: τα ηλεκτρικά παράθυρα με χειρισμό άνεσης.
  • Χειροκίνητα πίσω παράθυρα.
    Φροντίζουν πάντα για φρέσκο αέρα: τα πίσω παράθυρα είναι χειροκίνητα και φροντίζουν ώστε να αερίζεται γρήγορα ο εσωτερικός χώρος.

 

  • Θερμαινόμενο πίσω τζάμι.
    Το θερμαινόμενο πίσω τζάμι εξασφαλίζει γρήγορα την καλή ορατότητα μέσα από τον εσωτερικό καθρέπτη.
  • Υαλοκαθαριστήρες άνεσης με διακοπτόμενη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία σάρωσης/πλύσης
    Οι μπροστινοί υαλοκαθαριστήρες διαθέτουν διακοπτόμενη λειτουργία που ρυθμίζεται σύμφωνα με την ταχύτητα οδήγησης. Ο προαιρετικός αισθητήρας βροχής και φωτός προσαρμόζει τη συχνότητα σάρωσης των υαλοκαθαριστήρων στην ένταση της βροχής.
  • Πίσω υαλοκαθαριστήρας με διακοπτόμενη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία σάρωσης/πλύσης
    Ο πίσω υαλοκαθαριστήρας φροντίζει για καλή ορατότητα προς τα πίσω. Έξυπνος: κάνει αυτόματα μία σάρωση μόλις ενεργοποιηθούν οι μπροστινοί υαλοκαθαριστήρες και όταν επιλεγεί η όπισθεν.

  

 



Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής smart
POWERED BY AST
Privacy Policy
Θεσσαλονίκη, Σίνδος 8ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/κης-Αθήνας - 2310798913
Πυλαία 8ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/κης-Μουδανιών - 2310477020